Bröllop

Tackkort bröllop

Dina gäster har rest från när och fjärran för att närvara på din / er bröllopsdag, med syftet att få delta och fira er stora dag tillsammans med er och era närmsta! hitta text till tackkort bröllop här!

Det är en väldigt speciell känsla att få ha all din närmaste familj och vänner närvarande vid bröllopsceremonin! 

Festen där efter, är till för att skåla för just er och för eran kärlek till varandra. 

En del par visar sin tacksamhet över bröllopsgästernas närvaro genom att skriva tackkort.

Även en del gäster kan vara artiga nog och skicka tackkort för att de blev inbjudna och fick närvara vid bröllopets festligheter. Vissa väljer att visa sin uppskattning med en liten gest av tacksamhet, så som ett simpelt men genuint tackkort.

För brudparet så kan det även vara lämpligt med en liten notis eller ett tackkort vid bordet till gästerna, som innehåller ett uppriktigt tackmeddelande över deras närvaro på festen. 

Så du behöver då kanske lite inspiration till vad som skulle kunna stå i just en sådan skapelse? 

Låt dina bröllopsgäster veta hur tacksam du eller ni är, och ta med några väl genomtänkta ord.

Vi har här nedan samlat ihop och skrivit några av i vårt tycke – allra bästa texter för att uttrycka sin tacksamhet, både som gäst och så som brudpar. 

Tackkort till bröllop text

Tack!

Vi tackar hjärtligt för din närvaro, din present, goda önskningar och för att du hjälpte till med att göra denna dag till ett tillfälle som vi för alltid kommer att komma ihåg i våra hjärtan.

Tack för att du var med oss ​​när vi påbörjade vårt nya liv tillsammans.

Din generositet samt eftertänksamhet var mycket uppskattade av oss.

Grattis till ert härliga äktenskap! Ni två såg så bra ut tillsammans på bröllopet!  Det verkar som om ni verkligen är gjorda för varandra! En matchning gjord i himlen? Ha ett underbart liv tillsammans!

Två vackra hjärtan förenar sig med ett enda löfte, och det var att aldrig släppa taget om varandra. Ta därför emot mina allra varmaste önskningar om en livstid utav glädje för er och ert äktenskap samt tusen tack för att jag fick närvara på er stora dag! 

Vi är hedrade över att ha dig / er som vår gäst, på denna vår bröllopsdag.

Din / er närvaro på denna glada dag kommer att vara ett minne vi alltid kommer att uppskatta och aldrig glömma bort. Tack så mycket!

Tack för att du gjorde vår bröllopsdag så mycket bättre genom att bara vara här! Vi uppskattar verkligen din tid och ansträngningen du gjorde, för att dela den här speciella dagen med oss. Tusen tack min vän!

Vi är hedrade över att du deltog i vår glädje på vår speciella dag. Vi är även tacksamma över den fina och välbehövliga gåva du så generöst gav till oss. Tusen tack.

Vi tackar varmt för ditt företags närvaro, presenten och de goda lyckönskningar vi fick i samband med vårt bröllop. Tusen tack!

När ni nu sammanfogar era liv, till ett, så vill jag önska er ett gift liv fyllt av ömhet, kärlek och ett liv tillsammans fullt av glädje! Tack så mycket för att jag fick vara med och bevittna samt delta i ert vackra bröllop.

Vår bröllopsdag skulle inte ha varit densamma och lika härlig om det inte vore för ditt stöd och din kärlek. Vi uppskattar verkligen din tid och för att du deltog på vår speciella dag, tack för att du firade den med oss!

Ett speciellt tack till er för att ni deltog på vårt bröllop – som var starten på vårt nya liv tillsammans.

Ett speciellt tack till dig för att du hjälpte till med att fira vår bröllopsdag – starten på vårt nya liv tillsammans.

Med din närvaro gjorde du bara vår bröllopsdag och drömmen om ett lyckat bröllop komplett. Tack så himla mycket!

Tack för att du delar vår bröllopsdag med oss. Du har lagt till liv, glädje och en klick med färg till vår speciella dag.

Du har varit en speciell del av vår stora dag och för det är vi så tacksamma! Tack så mycket!

Tack för att du deltog på vårt bröllop. Du gjorde dagen ännu mer speciell / vacker / minnesvärd. 

Tack för att du delade med oss glädjen på vår bröllopsdag! Den hade inte varit detsamma utan dig. 

Tack för att du gjorde vår dag ännu mer speciell (med dina fantastiska danssteg, med din vackra skål i vårt namn och för all din hjälp!). 

Tack för att du gjorde resan för att delta i vårt bröllop och tack för dina gåvor min vän. Det betydde mycket för oss.

Tack så hjärtligt för att jag / vi fick närvara på ert bröllop! Ni kommer i framtiden att skapa många minnen med och för varandra. Även om dessa kan bli både bra eller dåliga, romantiska eller trista, så förlora ändå aldrig hoppet till varandra och kärleken som finns er emellan!

Tack så himla mycket för att vi / jag fick närvara på den oerhört vackra ceremonin och festen därefter. De säger att sann lycka kan bara hittas i famnen hos den du älskar. Gud välsigne ert äktenskap och för resten av ert liv tillsammans!

Tack för att du kom till vårt bröllop – det var underbart att återigen få se dig efter all denna tid! 

Det var så speciellt för oss att du kunde dela med oss, vår speciella dag! Vi kommer aldrig glömma av din närvaro och för den är vi djupt tacksamma.

Må kärleken som förenar era liv till ett enda, bara växa sig starkare under de kommande åren av ert liv. Jag hoppas och vet att ni kommer ha ett välmående och lyckligt liv tillsammans! Tusen tack och varma kramar till er! 

Vi beklagar att du inte kunde ta dig till vårt bröllop. Det var en vacker dag, och du var saknad – men vi hoppas att vi ändå ses så snart som möjligt!

Din gåva var så generös och så uppskattad. Den kommer att hjälpa till nu när vi ska bygga vårt nya liv tillsammans. Tack!

Tack för den generösa gåvan. Den kommer komma till god användning för (sätt in specifikt just varför här).

Tack så mycket för (presenten) – vi absolut älskar den! Samt tack så mycket för att du ville närvara på vårt bröllop.

Vi var så glada över din [present] och ser fram emot att använda oss utav den för många, många år framöver. Tack!

Jag är så tacksam över att jag fick vara med och bevittna ceremonin och ringbytet. Det är ett helt nytt kapitel i era liv och även en ny resa som ni båda har svurit att vandra tillsammans. Må Gud välsigna er båda, och vägleda er på det sanna sättet igenom livet!

Vi är så tacksamma över din generösa / tankeväckande / vackra / kreativa present / gåva och kommer alltid att tänka på dig när vi använder oss utav den! Återigen tusen tack! 

Tack så mycket för presenten. Vilken kreativ / tankeväckande / generös gåva!

Vi känner oss så lyckliga över att ha dig i våra liv. Vi hoppas att vi återigen ses så snart som möjligt. Vårt hem kommer alltid att stå öppet för dig och de dina.

Tusen tack för att du kom på vårt härliga bröllop och du ska veta att du har en öppen inbjudan att besöka oss när som helst – och vi hoppas att det är väldigt snart! 

Vi känner oss så tacksamma att kalla dig för vår (vän / syster / granne / att kalla dig för familj, att ha känt dig så länge) och vi älskar dig / er väldigt mycket! Tack för att du / ni deltog på bröllopet samt er generösa gåva! Tack!

Vi är så lyckliga att ha sådana snälla och generösa vänner som ni. Vi kan inte tacka er nog för din / er vänlighet. Tack igen för allt. Du betyder så mycket för oss.

Detta tackkort kan knappast uttrycka hur mycket du har bidragit till vår egen lycka. Vi vill skicka vårt allra uppriktigaste tack för dina tankar, dina böner, dina underbara gåvor och din närvaro i våra liv, samt för all den glädje och lycka din blotta närvaro spred på vår speciella dag.

Vårt bröllop skulle inte ha varit komplett utan vår familj och våra vänners stöd och kärlek. Vi tackar dig varmt för att du / ni deltog i vår glädje och för att ni är en del av vårt liv! Tack så mycket!

Vår bröllopsdag blev verkligen en speciell upplevelse, eftersom vi hade turen och välsignelsen att vara omgiven av vår älskande familj och kära vänner. Presenter och gåvor i all ära, men den verkliga gåvan och de som betyder något i livet är just vänner och familj och därför vill vi uttrycka vår allra djupaste tacksamhet för att ni var med och delade vår speciella dag! 

Din / er eftertänksamhet och generositet uppskattas verkligen. Tack så mycket för att du / ni deltog i början av vårt nya liv tillsammans.

Tack för att du bidrog med en glädjefull anda med din närvaro och gåva. Med en uppriktig uppskattning så skickar vi båda, det här tackkortet för din underbara present och dina eftertänksamma lyckönskningar.

Vårt bröllop skulle inte ha varit komplett utan vår familj och vänners stöd och kärlek. Tack även för alla de gåvor ni gav oss.

Vi tackar alla för att ni var med och firade vår kärleksdag och för att ni är en stor del av våra liv.

Tack till våra underbara familjer och våra fantastiska vänner för er kärlek, stöd och er stora generositet. 

Vår bröllopsdag blev verkligen så mycket mer minnesvärd på grund av din närvaro, dina välsignelser och dina kärleksfulla tankar.

Att vara ett vittne till den första dagen i våra liv tillsammans; ni har alla fyllt våra hjärtan med glädje och tacksamhet. 

Vi är djupt hedrade att så pass många av er reste ett så stort avstånd för att vara en del utav vår speciella dag. Tack så mycket för att ni ville vara med och fira.

Vi vill bara säga TACK SÅ MYCKET för att ni vara med och skapade en så fantastisk stund med oss, på den mycket speciella dagen för oss. Vi hoppas att du / ni njöt av bröllopet så mycket som vi gjorde!

Du bidrog med glädje till vår speciella dag, värme till våra liv och lycka till våra hjärtan. Tack för din närvaro, lyckönskningar och dina tankfulla gåvor!

Med uppriktig uppskattning, kärlek och varma hälsningar skickar vi båda ett stort tack för din underbara present och dina eftertänksamma önskningar. Tack!

Tack så mycket för att jag fick vara med och se glädjen och leendet på er bådas läppar när ni till min och åskådarnas stora glädje sade ja till varandra! Till och med den luttrade prästen verkade rörd! Tusen tack mina kära vänner och jag önskar er alla lycka i framtiden och med er kärlek till varandra! 

När kyrkklockorna ringde och bröllopsvalsen spelades upp och ni båda fördes till altaret, då vart inte ett öga torrt i kyrkan! Det var så fint, så rent och så mycket kärlek denna dagen och jag vet inte hur jag ska uttrycka min tacksamhet över att lilla jag fick närvara! Tusen och återigen tusen tack för detta!

Jag / Vi önskar er alla lycka med era liv tillsammans och vi vill uttrycka vår tacksamhet över att vi fick delta på er vackra och speciella dag! 

Nu är bröllopet avklarat, man skulle kunna säga att detta var den lätta biten, för nu återstår ett äktenskap att bygga och vårda ömt genom alla år. 

Men jag / vi tror till ett hundra procent att ni två är gjorda för att kunna åstadkomma något så speciellt, så som ett långt och lyckligt äktenskap, samt ha ett underbart liv tillsammans. Tack återigen för att jag / vi fick närvara vid denna er speciella dag.

Jag vill bara genom detta kort säga tack för allt. För den ljuvliga och välsmakande maten, den vackra ceremonin i kyrkan, för festen men först och främst – för att jag fick bevittna er kärlek till varandra. 

Tack så himla mycket och jag önskar er fortsatt långt och lyckligt liv tillsammans så som gifta. 

Related Articles

Lämna ett svar

Check Also

Close
Back to top button
Close