födelsedag

Roliga födelsedagskort

 

Visst känner du någon som snart fyller år? Det gör nästan alla och alla ska firas. Det är inte alltid helt enkelt att skriva ett bra kort. För att ge er lite hjälp på traven har vi samlat några av de bästa texterna som ni kan skriva på kortet. Just idag har vi valt att fokusera lite extra på de roliga hälsningarna, hoppas att ni uppskattar det. Vill ni istället skriva fina och trevliga texter har vi en lista med sådant också. Om ni har uppskattat vår lista över roligt födelsedagskort text får ni gärna dela den med en vän. Ni hjälper denna vän och det är helt gratis! Dessutom sprider ni vår lista så att fler kan få användning av den även i framtiden. Nu har vi babblat klart, här kommer listan som ni har väntat på!

Hitta roliga text till födelsedagskort

 1. Jag har förberett din tårta och tänt alla ljusen. I samma veva passade jag också på att ringa brandkåren för att blåsa ut ljusen
 1. Nu har ännu ett år passerat. Visst är det trevligt att du fortfarande befinner dig över marken och inte under den? Grattis på födelsedagen!
 1. Jag kom nyligen på att födelsedagar faktiskt kan jämföras med snorkråkor. Desto mer du har desto svårare blir det att andas tycker de flesta!
 1. Jaha, fyller du år nu igen? Vill du veta en rolig sak. Statistiken visar att dem som firat mest födelsedagar också är dem som har levt längst.
 1. Nu har du fyllt år och visst börjar du bli lite gammal men se det positiva. Du är fortfarande yngre än vad du kommer vara vid din nästa födelsedag!
 1. Ännu ett år har passerat och man brukar säga att med ålder kommer visdom. Om det stämmer i just ditt fall är jag dock inte helt övertygad om. 
 1. Naturen sätt att se till att den här dagen alltid kommer vara speciell är att låta dig äta precis så mycket tårta som du vill!
 1. Ska vi se om du kan blåsa ut ljusen själv eller vill du att jag ska ringa till brandkåren istället?
 1. Oavsett hur gammal du nu är gör du bäst i att inte glömma bort vart du har lagt bilnycklarna. Lyckat till och grattis på födelsedagen!
 1. Jag har inte köpte någon tårta till dig. Jag vet att du kommer uppskatta den här flaskan med champagne mycket mer! Grattis på födelsedagen. 
 1. Det finns massor med olika år och datum som jag kommer ihåg tack vare den historia som jag läst i skolan. Problemet är att jag inte riktigt kommer ihåg din födelsedag då det inte var ett ämne vi tog upp. Jag är kanske lite sen men vad gör det? Ha den äran på födelsedagen!
 1. Rummet blir allt varmare. Kan du vara så snäll och blåsa ut ljusen innan vi alla brinner upp här inne? 
 1. För många födelsedagar betyder att du kommer allt närmare din död. Det har forskning bevisat, det var inte jag som sa det! Därför tycker jag vi firar dem år du har kvar. Ha den äran!
 1. För många ljus på tårtan betyder att du håller på att bli för gammal för snabbt! Sakta ner lite va? 
 1. Det är alltid trevligt att vara ung men det betyder att du kan bli äldre för varje år. Ta de lugnt och njut medans det varar. För eller senare blir du också gammal. 
 1. Kan du minnas när du fortfarande var ung? Det är väl alltid trevligt att ha kvar minnen av en svunnen tid? Ha den äran gamle man. 
 1. Blås inte ut ljusen! Brandkåren är på väg för att göra sitt jobb. Du vill väl inte göra dem arbetslösa? 
 1. Desto längre tid som går desto svårare blir det att se tårtan för alla ljusen. Du får se till och bli lite yngre igen va? 
 1. Fy tusan, det säger jag bara. Fattar du hur jobbigt det var att tända alla dessa ljus? Jag kan bara hoppas att det blir lika jobbigt för dig som måste blåsa ut dem. 
 1. Säg bara till om du känner at du inte riktigt orkar blåsa ut alla dina ljus. Jag ringer mer än gärna brandkåren åt dig. 
 1. Jag hoppas att du någon gång får njuta av en fantastisk tårta utan några tänder kvar i munnen! Då har du äntligen blivit tillräckligt gammal. 
 1. I gårkväll när den där ljusfabriken brann ner stod vi alla där utanför och sjöng ”Ja må du leva” och firade din födelsedag. Jag är dock inte säker på om vi hade tillräckligt med ljus…
 1. Nu får du inte bli äldre, lagret i butiken har fått slut på ljus… Brandkåren är också på väg förresten, de ska släcka skogsbranden som detta kommer skapa. 
 1. Du måste må riktigt bra för du ser ut som 50 trots att du är närmare 60. Vi får se hur det är om ytterligare tio år. Ha en underbar födelsedag!
 1. Att får fira din födelsedag betyder att man blir tvungen att spendera en hel vecka med att tända ljusen till tårtan. Det är värt det ändå. Ha den äran på födelsedagen och hoppas det blir många fler!
 1. Jag är säker på att ha läst om din födelsedag i någon historia bok men kan inte komma på vilken. Berätta gärna om du kommer på det. Skämt åsido, ha en härlig födelsedag. 
 1. Grattis på födelsedagen! Oroa dig inte, du är fortfarande ett barn; dina vänner blåser fortfarande ut ljusen innan du hinner. 
 1. På den här fantastiska dag är det mitt jobb att ringa brandkåren när du blåser ut dina ljus. Kör hårt, jag är redo!
 1. Lite råd nu på din födelsedag. Le så mycket du kan medans du fortfarande har kvar dina tänder! Ha den äran, hoppas du får ha kvar tänderna ett tag till åtminstone. 
 2. Nu har ännu ett år passerat, vad är det egentligen som händer? Du får ta och sakta ner lite, butiken börjar få slut på ljus. 
 1. Du kanske ser lite gammal ut men är det ändå inte den mentala åldern som räknas? Då är du fortfarande 20 och äldre än så tror jag aldrig att du blir. 
 1. Det går tyvärr inte att undvika att bli gammal. Vad du däremot kan undvika är att bli vuxen, gör det tack. Du är perfekt som du är. 
 1. Oavsett vad man tycker om födelsedagar finns det alltid något med dem som du tycker om. Det är därför du får fira den en gång per år. 
 1. Om du jämför tårtan med mängden ljus tycker åtminstone jag att tårtan börjar se lite liten ut. Grattis på födelsedagen du gamling. 
 1. Du är en person som alltid påminner mig om hur det var att vara ung. Trots att du är äldre än mig… Berätta, hur sjutton gör du?
 1. Du blir äldre för varje år men det måste vi inte fokusera på. Njut bara av din dag och ät lite mer tårta. 
 1. Jag vet att vi båda har hunnit bli gamla men jag hoppas att du inte dör innan du smakat på tårtan. Det var väldigt jobbig att tända alla ljusen ska du veta. 
 1. Du är en sådan person som det är väldigt svårt att hitta en bra present åt. Därför köpte jag dig en tårta istället! Det brukas alltid uppskattas. 
 1. Fördelen med att bli gammal är att du alltid får en större tårta eftersom ljusen ska få plats! Med tanke på storleken på din tårta måste du vara riktigt gammal. 
 1. Visst är det alltid trevligt att få fira att någon fyller år men jag ska inte ljuga. Jag kommer hit för att det finns tårta. Kanske lite för att få fira också. Lite. 
 1. Den sanna vännen kommer alltid ihåg din födelsedag. Hur gammal du blir är dock en annan fråga. Jag måste därför vara väldigt speciell eftersom jag kommer ihåg båda!
 1. Du har börjat glömma saker vilket är ett tecken på att du håller på att bli gammal. Som tur är kommer vi aldrig glömma bort att fira din födelsedag!

Det här har varit hela vår lista över födelsedagskort som är riktigt roliga. Vill ni ha lite inspiration till några riktigt roliga texter att skriva i korten är därför denna lista för er. Läs igenom den och bli inspirerade till att skriva några egna riktigt roliga födelsedagshälsningar. Tänk bara på detta, bli gärna inspirerade av det vi skrivit men skriv helst inte av det rakt av. Den som får kortet kommer att uppskatta det mycket mer om det är personligt och betyder något för just den. Försök därför att komma på något eget som är ännu bättre än det vi skrivit. Det kommer vara värt det i slutändan. Om ni vill läsa mer om andra saker har vi självklart det också. Vi har flera sidor fyllda med olika gåtor. Dessutom har vi mängder med olika roliga historier för alla er som tycker det är roligare. Vi har helt enkelt något för alla smaker, även enklare gåtor för barnen. För er som gillar annat har vi också en del barnförbjudet, båda gåtor och skämt. Därför ska ni kanske inte låta barnen surfa runt här helt själva. Hoppas ni har uppskattat vår artikel för nu är vi klara för idag. 

Hitta mer grattis på födelsedagen här

Lämna ett svar

Back to top button
Close