Grattis

Grattis på födelsedagen till en vän

Att skicka en gratulation på födelsedagen till en nära vän är ett sätt att visa för dina nära och kära hur mycket du bryr dig om dem. Oavsett om ni har varit vänner i 5, 10 eller 25 år, så är en födelsedagsönskning ett utmärkt sätt att påminna dem om att de är speciella för dig och har en plats i ditt liv, precis som du är för dem.

Så då har du äran och lycka över att ha en nära vän i ditt liv? Stort grattis bara för det! Du vill antagligen visa din uppskattning för din kära vän på dennes födelsedag? Vad bra och omtänksamt av dig och vi finns som alltid här med tips på fina små meningar och ord som vi hoppas förgyller din väns speciella dag lite extra! Det är bara och läsa vidare för inspiration! 

Hitta text till Grattis på födelsedagen till en vän

Till min finaste och närmaste vän. Stort grattis på din födelsedag och jag hoppas att din dag kommer att ge dig glädje och många skratt, och att den blir lika underbart vacker som du är!

Gör ditt nästa år till ett år som du vill leva och frodas i. Du kan göra detta lätt – jag tror på dig. Lycka till med allt du gör och ett stort och varmt grattis på din födelsedag min kära vän! 

Kan jag komma över för att titta och shoppa lite i din garderob? De säger ju att “vintage” ska bli trendigt i år. Grattis på födelsedagen, min fashionabla gamla vän!

Grattis på födelsedagen till den enda personen jag kan kalla min egen tillflyktsort!! Må vi ha många fler härliga stunder och tider samt mängder med oförglömliga äventyr tillsammans.

Du har varit den axel som jag kunnat gråta ut på, armarna där jag kunde känna mig trygg och öronen som lyssnade och tog in mina djupaste hemligheter. Tack, min vän, för allt och stort grattis på din födelsedag! 

På din födelsedag, vill jag fira den magnifika person som du faktiskt är! Världen är en bättre plats med dig i den och jag hoppas att vi för alltid kommer vara nära och kära vänner!

Önskar min allra bästa vän i hela världen det bästa man kan tänka sig! Låt oss festa och fira ännu ett år av ditt liv, så som om det inte fanns någon morgondag!

Du behöver inte sikta mot månen, för du är redan en riktig stjärna! Ett år äldre och klokare och definitivt ett ljusår bättre på alla sätt och vis! Jag hoppas att resten av ditt liv blir ett lyckligt och glatt sådant min stjärna! Stort grattis på din födelsedag! 

Grattis på födelsedagen min kära vän! Du är den sötaste jag vet och jag hoppas att du får ut det mesta av din speciella dag idag!

Kom bara ihåg att ålder är bara en siffra. Du behöver inte berätta för någon din verkliga ålder om du inte vill, det är ju ändå din födelsedag. Stort grattis på födelsedagen, min kära vän!

Du är en av de sötaste, roligaste och snyggaste vännerna jag någonsin haft nöjet att få ha. Jag hoppas att din födelsedag blir helt fantastisk och jag känner mig så stolt och glad över att få vara med och fira dig!

Var inte rädd för att bli äldre. Att vara ung är så 2018 ändå! Stort grattis min kära vän! 

Kommer du ihåg när vi först blev vänner och pratade om att bli äldre och klokare? Inte? 

Det gör inte jag heller. Det verkar som om vi bara inte kommer ihåg så mycket dessa dagar. Hur som helst, så hoppas jag att du har en bra födelsedag idag min gamle vän.

Grattis på din födelsedag. Låt oss fira hur vi åldras som fint vin idag! Tack för att du finns i mitt liv, min kära och allra bästa vän!

Grattis på födelsedagen, min vän! Kom ihåg att inte ta livet på för stort allvar. När allt ändå kommer omkring, kommer ingen att leva ditt liv för dig. Ha en bra dag idag!

Tack för att du har varit min vän genom alla dessa år av motstridiga rynkor, haltande och ont i ryggen. Vi är i detta liv tillsammans för en lång tid framöver verkar det som!

Grattis på födelsedagen, min käraste vän. Hamna bara inte i trubbel eller gör något olagligt. Chansen är att jag kommer att vara vid din sida och åka ditt jag med! Ha en bra dag min vän.

Tack för att du funnits i mitt liv under alla dessa år. Jag är så lycklig att jag fann dig och fick dig som vän. Du har tillfört mitt liv mycket glädje, många skratt samt kanske lite för mycket glass / godis / öl. Men du är ändå bäst!

Tack för att du är en av de mest roliga vännerna jag någonsin har haft chansen att ha. Du är helt enkelt bäst och stort grattis på din födelsedag!

Hej, har du citroner, is, blanddricka och blandare? Du fyller väl år idag? Jag tar med vodka! 

Minns du att det är din födelsedag idag? Jag glömmer aldrig sådant! Du är en speciell vän till mig och jag hoppas att idag blir lika underbar och härlig som du är. Stort grattis på födelsedagen min kära vän.

Grattis på födelsedagen! Ibland blir vi människor välsignade med riktig vänskap i livet. Vår vänskap är en av dessa välsignelser. Jag uppskattar dig så mycket och hoppas att du får den bästa födelsedagen som du bara kan ha!

Tack för att du är den du är och delar din inspirerande och positiva personlighet och inställning med mig och alla vi känner. Jag skattar dig högt och hoppas att det idag blir en fantastisk och oförglömlig dag. Låt oss gå ut och fira!

Du är en av de allra mest speciella personer jag någonsin haft äran att få träffa och bli vän med. Du har varit där för mig från dag ett och du låter mig aldrig gå igenom de tuffa tiderna i livet ensam. Stort grattis på din födelsedag!

Grattis på födelsedagen min kära vän. Jag hoppas att du har en minnesvärd, fridfull och trevlig dag. Jag hoppas att alla dina födelsedags önskningar beviljas och att alla dina drömmar blir sanna. Ha det bäst!

Jag är så tacksam och bortom välsignad över att få ha en vän som dig. Tack för att du delar med dig utav din visdom, dina råd och din humor när jag behövde allt detta som mest. Stort, stort grattis på din födelsedag och idag ska jag fira dig på ett sätt du sent kommer att glömma! 

Related Articles

Lämna ett svar

Check Also

Close
Back to top button
Close