Uncategorized

Halloweenfest: idéer för dekoration och kostymer

Välkommen till den mest spöklika tiden på året. Håller du på att planera en Halloweenfest och vill få inspiration och tips om hur du kan skapa en spöklik atmosfär? Läs vidare för att ta del av kreativa dekorations idéer och kostymer som kommer att skapa en minnesvärd och skrämmande stämning.

Skapa en spöklik stämning med rätt dekor

Rätt dekor är nyckeln till att skapa den perfekta Halloween-stämningen på din fest och på Partyhallen kan du hitta ett brett sortiment att välja mellan. Du kan till exempel köpa spindelnät i olika färger som du kan hänga upp i hörnen av rummet och på dörrar och fönster. Detta kommer att hjälpa dina gäster att komma in i rätt stämning då det bidrar med en kuslig känsla och en spöklik miljö. Du kan även överväga att köpa pumpor. Visst kan den äkta varan vara dyr, men det är en rolig aktivitet och annars kan du köpa dekorativa pumpor som du kan placera på en trappa eller vid entrén. Du kan också använda ljusslingor för att skapa en ännu mer mystisk belysning. Att inkludera svarta ljusstakar och ljus med traditionella halloween färger, kommer även att utöka den läskiga stämningen. Andra exempel på dekorationer kan vara en rökmaskin, blodspray och läskiga dukar.

Unika utklädnader för Halloweenfesten

Halloween är den perfekta tiden att klä ut sig och visa upp sin kreativitet. Här är några unika men simpla idéer som kommer att imponera på dina vänner:

  • Zombie: Gör dig redo att skrämma dina vänner genom att klä ut dig till en zombie. Använd smink för att skapa en blek och dödlig hudton och rufsa till håret. Komplettera med trasiga kläder och blodiga detaljer.
  • Skräckfilmkaraktär: Välj din favoritkaraktär från en skräckfilm och klä ut dig till den. Oavsett om det är Freddy Krueger, Jason Voorhees eller Pennywise. Många gånger finns dessa karaktärers kläder och masker att köpa i butik.
  • Klassiska monster: Gå tillbaka till de klassiska monstren som Frankenstein, Dracula eller varulven. Använd smink och rekvisita för att skapa en autentisk look.

Gå steget längre med ett tema för Halloweenfesten

Du kan även överväga att skapa ett specifikt tema för din Halloween-fest, som till exempel “Haunted Mansion” eller “Zombie Apokalypsen”. Detta kan du även använda som en guide när det kommer till val av dekoration och kostymer. Du kan även anpassa mat och dryck efter temat, till exempel genom att använda matfärg och dekorationer. Addera även matchande assietter och servetter för att verkligen skapa stämning. Du får inte heller glömma det viktigaste, att skapa en riktigt läskig spellista med spöklik musik att spela upp på festen!

Related Articles

Lämna ett svar

Back to top button
Close