Grattis

Grattis på namnsdagen 

En namnsdag är en av de viktigaste dagarna i många människors liv över hela världen. Kanske inte just här i Sverige men på många andra platser i vår värld är namnsdagen en stor händelse och firas lika festligt som födelsedagar bland annat. 

Vad ska du eller ni då skriva om ni kanske vill skicka iväg ett sms eller ett vykort till han eller hon som har namnsdag? 

Oavsett om det är din vän, kollega, mamma, pappa eller kusin – som firar sin namnsdag, kan du skicka dem någon av dessa hjärtliga önskningar och meddelanden för att på så sätt, sätta ett leende på deras ansikte och göra deras speciella dag kanske en smula ännu mer speciell! 

Hitta massor av Grattis på namnsdagen

Idag så står ditt namn i en almanacka…. Men det är anledning nog för att fira tycker vi! Stort grattis på din namnsdag! 

Glad namnsdag! Jag hoppas att du aldrig behöver dela namn med en naturkatastrof, orkan eller storm även fast du kan ha temperament som en!

På den här dagen hoppas jag att du får styrka ifrån ovan, för vi ska festa hårt idag på din namnsdag min vän! Vi kommer ha en fantastisk dag tillsammans! 

Fira den här speciella dagen med vetskapen om att ditt mellannamn idag ska vara “Party Animal” eftersom du och jag kommer att festa som om det inte fanns någon morgon! Glad namnsdag min party-kung / drottning!

Må du få lika många namnsdagar som karaktärer och intriger i Game of Thrones min vän, för i sådana fall blir du säkert en bra bit över hundra år! Grattis på din namnsdag!

Stort grattis på din namnsdag! Koppla av, ta det lugnt och bara vila idag min vän. Du förtjänar verkligen detta! Återigen ett stort grattis och massor av kramar och lyckönskningar. 

Önskar dig en väldigt glad namnsdag. Må gudarna överskölja dig med sina fantastiska välsignelser, idag och för alltid. Grattis!

Kära vän, inför din namnsdag önskar jag dig all lycka i världen, främst för att du har varit en så fantastisk och fin vän till mig. Bästa önskningar till dig på din namnsdag. 

Önskar dig, min kära vän en mycket glad och trevlig namnsdag. Må idag skänka dig glädje som är bortom din vildaste fantasi. Jag älskar dig så. Grattis på din dag min vän! 

Stort grattis på din namnsdag min härliga, underbara och helt fantastiska vän! Idag ska vi fira och festa allt vad vi bara orkar, och allt detta förtjänar du verkligen! 

Grattis och jag hoppas du får en lycklig namnsdag idag, min underbara vän. Må du bli välsignad med alla saker i den här världen som gör dig lycklig och få känna frid i ditt liv. Men ikväll så ska det inte gå så lugnt till dock. Låt då festen börja! 

Idag vill jag önska dig en härlig dag, en ännu härligare namnsdag samt att resten av ditt liv blir lika vackert och fyllt av glädje som din personlighet är! Stort grattis på din namnsdag min underbara vän! 

Idag är din namnsdag. Jag hoppas du njuter av den här speciella dagen till max. Jag hoppas att du aldrig stöter på något som hindrar dig att leva ditt liv på ditt sätt och med dina egna tankar och idéer. Ha en lycklig och grym namnsdag. 

Glad namnsdag, min käraste vän. Tack för att du är en så sann vän till mig och för att du alltid har varit ett sådant stöd till mig. Jag hoppas du känner att jag är densamma för dig! Jag hoppas även att din dag, idag blir en lycklig sådan och att du njuter av den till fullo! Grattis återigen min vän! 

Du är en så grym kollega, polare och skämtare och jag gillar verkligen att jobba med dig. På din namnsdag så önskar jag dig ett liv fullt av lycka och framgång. Ha en glad namnsdag.

Önskar dig en lycklig och fin namnsdag idag. Jag hoppas du får en magisk dag. Grattis min flitiga kollega och vän! 

Yippie! Idag är din namnsdag. Jag hoppas att du har den bästa dagen någonsin. Glad namnsdag.

Lycklig och glad namnsdag till min favoritkollega. Må alla de största skatterna i den här världen hitta vägen till din dörr och fylla ditt hjärta med lycka. Njut av din speciella dag.

Önskar en glad namnsdag till den mest underbara medarbetaren i hela universum! Jag är mer än stolt över att få kalla dig för en kollega och vän. Glad namnsdag. Med vänliga hälsningar.

Hoppas du får en dag fylld av värdefulla stunder och fina minnen på denna dag, din namnsdag. Grattis på namnsdagen önskar jag den bästa kollega någonsin!

Arbetet skulle aldrig vara lika kul utan en kollega som du. Jag hoppas att du får en glad och fin namnsdag, som blir lika underbar och rolig som du är.

Grattis på namnsdag till dig, min allra bästa favoritkusin. Låt oss fira denna speciella dag med fest och låt oss festa som om det inte fanns någon morgondag!  

Lycklig namnsdag, bästa och finaste kusinen. Jag hoppas att den här speciella dagen kan bli början på stora saker i ditt liv. Bästa hälsningar på din namnsdag, kusin. Grattis! 

Låt festen börja! Du förtjänar verkligen en stor fest på denna speciella dag. Ha en härlig och trevlig namnsdag.

Låt mig hålla det hela väldigt enkelt. Jag älskar dig min kusin och jag hoppas att du har en fantastisk dag. Glad namnsdag. 

I dag är din namnsdag och jag ber till Herren att han ska överskölja dig med välsignelser för ditt liv, nu och för alltid. 

Mer grattis på namnsdagen

Grattis på namnsdagen, kusin. Jag hoppas att idag blir en riktigt speciell och härlig dag för dig! Sänder mina varmaste gratulationer och lyckönskningar för denna dag samt resten utav ditt liv! 

Ha en underbar namnsdag, min kära kusin.  Jag kan inte tänka mig en bättre person att skicka glada meddelanden till på denna vackra dag.  Åter igen, ha en lycklig namnsdag, min kära. Grattis! 

Mamma, idag är det din speciella dag. Jag önskar dig en dag som är lika vacker och underbar som du är. Jag älskar dig nu och för alltid. Grattis på din namnsdag mamma!

Idag är det din namnsdag, och jag vill bara att du ska veta att jag kommer att älska dig till för alltid, eftersom du är hela min värld. En väldigt glad namnsdag hoppas jag att du får, mamma. 

Min underbara mor, ha en underbar namnsdag idag! Må himlarna alltid fylla ditt hjärta med glädje och lätta ditt ansikte med ett leende. Bästa hälsningar på din namnsdag. 

Önskar dig en mycket lycklig namnsdag idag. Stort grattis till den mest älskande mamman på jorden! Jag älskar dig så mycket mamma.

På denna speciella dag vill jag bara att du ska veta hur tacksam jag är för dig och för all kärlek, omsorg och stöd du har visat mig under hela mitt liv. Grattis på din namnsdag, mamma!

Jag hoppas att du är den lyckligaste personen på jorden idag mamma / pappa. Mamma / pappa, du är den bästa, coolaste, smartaste och vackraste föräldern på hela jorden. Och jag är så lycklig att få ha dig som min mor / far. Glad namnsdag och stort grattis! 

Lycklig namnsdag till världens bästa mamma. Må den allsmäktige herren alltid ta hand om dig och fylla ditt hjärta med glädje. Jag älskar dig så mycket.

På denna speciella dag skickar jag din väg mycket kärlek, kyssar och varma kramar. Ha en lycklig namnsdag, mamma.

Idag är det din speciella dag. Och du förtjänar att behandlas som den drottning du är. Jag hoppas att denna dag blir en solig, rolig och festlig dag för dig. Grattis på namnsdagen, mamma. Jag älskar dig.

Önskar en lycklig och härlig namnsdag till den bästa fadern i hela universum. När vi firar den här speciella dagen i ditt liv, vet då om pappa att du betyder hela världen för mig och jag älskar dig ut av hela mitt hjärta. 

Pappa, på din speciella dag vill jag att du ska veta att jag aldrig kunde ha varit där jag är idag utan ditt stöd och kärlek. Jag älskar dig, pappa, och jag hoppas att du har en väldigt glad namnsdag. Stort grattis till världens grymmaste pappa!

Du är en så underbar pappa, och det gör mig så stolt över att få vara din dotter / son. Pappa, ha en lycklig och härlig namnsdag. Stort grattis!  

Pappa, min största önskan i livet är att växa upp och bli precis som du. Stark, klok, snygg och alltid med ett kallt sexpack öl i kylen! Grattis på namnsdagen min underbara pappa.

Pappa, jag kommer aldrig sluta tacka dig för alla uppoffringar du gjort för mig och hur du älskat mig ända sedan min födsel. Du är min ängel, pappa. Glad namnsdag. 

Jag hoppas att alla dina drömmar och förväntningar blir verkliga i ditt liv. Jag älskar dig. Önskar dig den bästa dagen någonsin, pappa. Du förtjänar det. Glad namnsdag. 

Hjärtliga hälsningar till den mest värdefulla mannen i mitt liv. Grattis på din namnsdag, pappa. Och glöm inte att njuta av denna dag och ha massor av skoj. Jag älskar dig så mycket.

Related Articles

Lämna ett svar

Check Also

Close
Back to top button
Close