Grattis

Grattis på farsdag

Grattis på farsdag.

Nu så är det dags att uppvakta alla pappor där ute! Att vara man kan trots vad alla tror, ibland inte vara så lätt, särskilt inte när man är en far. Så ni barn eller vänner till en pappa, passa på och fira denna man med presenter och lite uppvaktning på fars dag. Här nedan så har vi knåpat ihop lite grattis meddelande som ni kan presentera eller skicka till er pappa. Var så goda!  

Ideer till grattis på farsdag

Glad farsdag till den bästa pappan i världen!

Till världens bästa pappa, lycklig fars dag!

Tack pappa för allt du gör för oss. Glad fars dag.

Glad farsdag till den coolaste pappan någonsin!

Glad farsdag till min underbara pappa. Jag älskar dig till månen … och tillbaka!

Glad farsdag till min underbara pappa. Tack för att du alltid var där för oss.

Av alla pappor i världen tror jag att vi harden bästa! Glad fars dag.

Tack för alla de roliga tiderna vi har haft tillsammans, du är en så fantastisk pappa! Glad fars dag!

Pappa, du vet att jag gillar Batman och Stålmannen är cool också, men jag behöver dem inte så länge jag har dig! Glad farsdag till min superpappa!

Jag är så tacksam för all din vägledning och visdom, du är verkligen bäst! Glad fars dag!

Mer grattis på farsdag

Sänder dig all min kärlek och jag önskar att jag kunde vara där för att ge dig en stor björnkram. Glad fars dag!

Jag är så lycklig att få ha dig som min pappa. Tack för att du är så underbar!

Tack för att du gav mig så mycket kärlek, uppmärksamhet och omsorg. Du är verkligen den bästa pappan man kan önska sig! Glad fars dag.

Tack för att du är den coolaste pappan i kvarteret! Glad fars dag!

Lycklig fars dag till den bästa pappan i hela världen!

Ställ dig åt sidan och låt oss göra lite av arbetet idag pappa! Tack för alla de uppoffringar du gör för vår familj och all glädje och kärlek du bidrar med i våra liv. Vi kunde inte fått en bättre pappa än dig! Glad fars dag.

Tack för att du har arbetat så hårt som du gör varje dag för att försörja oss. Du tar dig alltid tid för mig när du är hemma från jobbet och jag älskar att hänga med dig. Jag hoppas att du har en fantastisk fars dag.

Pappa, du betyder hela världen för mig. Det finns ingen annan på jorden som du. Du bryr dig så mycket och älskar så djupt. När åren passerar, så inser jag mer och mer hur lyckligt jag är över att ha en pappa så underbar som du. Glad fars dag! 

Till min kära pappa: Du är min ledstjärna. Tack för att du alltid visat mig rätt väg och väglett mig i rätt riktning. Glad fars dag, jag älskar dig. 

Tack för allt du har gett mig. Du har alltid varit där för mig som pappa och bästa vän också. Det finns inget annat band som vårt. Jag älskar dig pappa! 

När folk säger, “Äpplet faller inte långt från trädet”, så säger jag till dem att det är den bästa komplimangen jag någonsin kan få. En dag hoppas jag växa upp och bli lika stark och klok som du. Ha en bra fars dag! 

När jag misslyckades så var du där för att plocka upp mig och föra mig tillbaka på rätt väg. Utan dig skulle jag inte vara där jag är idag. Glad farsdag pappa och tack för allt.

Varje flicka drömmer om att leva en prinsessas liv. Jag har aldrig drömt om det, för jag har alltid behandlats så som en prinsessa av dig! Jag älskar dig pappa. Glad fars dag.

Glad farsdag ifrån din lilla prinsessa. Jag älskar dig pappa!

Under hela mitt liv så har jag haft turen att ha den bästa pappan man kan önska sig. Nu ser jag mig så som dubbelt så tursam, eftersom mitt barn får den bästa morfadern man kan önska sig! Grattis på farsdag pappa, vi älskar dig!

Till den bästa taxichauffören, den mest effektiva spindeljägaren, den billigaste hantverkaren och den mest generösa banken jag känner; Tack för att du är den bästa pappan i världen! Glad fars dag!

 

En pappa är:

1. Den som är där för dig oavsett vad och som vill att hans lilla tjej ska växa upp glad och lycklig.

2. Den som konspirerar med dig för att dölja förstörda saker från mamma.

3. Den som ger bra råd.

4. Han skyddar dig, kallar dig löjliga smeknamn och får dig att skratta.

5. Den mest fantastiska mannen i världen.

6. Grattis på farsdag pappa. Jag älskar dig så mycket!

Det spelar ingen roll hur många år som passerar. I mitt huvud så kommer du alltid att vara samma fantastiska person som lärde mig hur man cyklar, hjälpte mig med mina läxor och skrämde bort monster under min säng. Grattis på farsdag pappa och tack för att du är så himla fantastisk!

Pappa, du är någon att se upp till, oavsett hur lång jag än blir! Tack för att du är en så stor mentor och grym kompis. Glad fars dag! 

Vissa människor kallar sin far för en superhjälte. Men superhjältar tenderar att försvinna, och du har alltid varit där för mig. Om någon skulle fråga mig, så är min pappa inte en superhjälte, han är en superpappa! Ha en bra fars dag! 

Du har alltid sagt att jag kan göra det omöjliga, om jag bara försöker tillräckligt hårt. På grund av dina ord så kan jag leva det fantastiska liv jag gör. Du inspirerar mig till att vara modig nog att uppnå och kämpa för mina mål. Grattis på farsdag pappa, och tack för allt du gör!

Hej pappa, jag har en present till dig. Jag stal din att göra lista från mamma. Allt du behöver göra är att riva sönder den. Berätta bara inte för mamma, okej? Glad fars dag!

Pappa, du är den första personen jag ringer när jag har en fråga om något eller när jag behöver lite bra råd. Tack för att du alltid är där för mig! 

Nu när jag själv är en far, så beundrar jag dig allt mer! Tack för att du är en så bra pappa och förebild, och nu också en underbar farfar! Ha en bra dag!

Related Articles

Lämna ett svar

Check Also

Close
Back to top button
Close