Bröllop

Bröllopstal till en vän

Har du en god eller bästa vän som tagit steget och ska gifta sig med sin själsfrände? Har du fått äran att hålla ett tal till brudparets ära? Vad underbart! Men så klart lite nervöst, men lugn i stormen för här nedan har vi knåpat ihop en text som vi hoppas kan inspirera dig! Lycka till med allt!

” Idag så är det en stor dag, en av mina allra bästa och närmsta vänner gifter sig idag med sin älskade. Jag har den stora turen, eller olyckan om man nu ser det så, att få hålla detta tal. Så nu kör vi på innan jag blir för nervös och tappar tråden!

Som någon som har varit förälskad tidigare och förblivit kär fram till just denna dag, så vet jag hur det är att fastna i just den här känslan. 

Från den dag då ni bestämde er för att satsa på varandra och ta chansen med just varandra, fram till detta ögonblick då ni ställde frågan och hon sa ja, så har ni förmodligen tagit er igenom en storm av händelser, ögonblick och känslor under er resa tillsammans. 

Efter förlovningen så kom naturligtvis bröllopsplaneringen. En spännande tid men även en stressig tid. Det fanns antagligen så många saker att tänka på, men nu har denna stund äntligen kommit.

Ni ska båda veta att eran bröllopsdag var en framgång, full av lycka och kärlek och de människor som är nära och kära för er båda, är här just idag för att se er i all er kärlek och lycka tillsammans. 

Efter detta bröllop så har ni en härlig tid tillsammans och jag hoppas för er skull att ni håller kärleken vid liv och att ni är gifta i alla era dagar. Skål till dig min vän och skål till din livs kärlek och ett stort grattis! ”

Related Articles

Lämna ett svar

Check Also

Close
Back to top button
Close