BröllopFest

Bröllopstal till son

Bröllopstal till en son – 3 exempel gratis

Är du en stolt moder eller fader som ska ser er son gifta sig med sin livs kärlek? Vilken lycka detta är för alla föräldrar där ute, att se sin lilla son, vuxen och redo att ge sig hän åt sitt livs kärlek i och med ett bröllop. 

Ska du hålla ett tal till din kära son? Behöver du lite inspiration till just detta? Då har du kommit rätt, för här nedan så kommer tre utmärkta, kortare tal som du kan ge på din sons bröllop!

Hitta gratis bröllopstal till son

  1. [Brudgummen] och [bruden], medan ni har älskat och tagit hand om varandra länge nog, så gör ni det idag officiellt: ni är numera ett gift par! Jag ger er alla mina gratulationer och jag hoppas att ni känner all kärlek och stöd för er båda som finns i det här rummet idag! Till dig min son så ska du bara veta det att jag har älskat dig ända sedan du kom till världen och att se dig idag, en vuxen och vacker man, gifta sig med sitt livs kvinna gör att mitt föräldrahjärta smälter! Jag önskar dig och er all lycka i världen!
  1. Vad finns det att säga om kärlek, annat än att det är den vackraste, viktigaste och mest värdefulla saken i denna värld? På grund av kärlek till min son som jag har haft tur att uppfostra och ha i mitt liv så är jag idag en lycklig människa. Jag älskar min familj mer än själva livet. Och på grund av just kärleken, så har ni två här, förklarat er kärlek officiellt framför oss alla. Ni trädde på varandra ringarna och detta ögonblick var det finaste i mitt liv och jag som förälder har aldrig känt mig så stolt! Ett stor lycka till er båda! 
  1. Vad finns det att säga om kärleken egentligen? Jo så som far/mor till min fina son så kan jag berätta att kärleken till ens barn är utav den eviga typen. Jag är så lycklig att min fina son har funnit sitt livs kärlek och den typen av kärlek går inte heller av för hackor! 

Related Articles

Lämna ett svar

Check Also

Close
Back to top button
Close