Bröllop

Telegram till bröllop

Hitta telegram till bröllop och brudpar, 10 idéer. 

Är det dags för ett härligt bröllop? Denna lyckliga tillställning för att fira ett pars kärlek och beslut att ta steget och gifta sig. Helt enkelt underbart! Ett så kallat bröllopstelegram är skrivna brev eller likande som gästerna till brudparet ger eller skickar till brudparet. 

En del gäster som av olika anledningar inte kan delta vid bröllopet bör skicka ett telegram för att visa sin uppskattning. Så du eller ni kanske kämpar lite med vad man ska skriva till det lyckliga paret?  

Men vad bra att just du eller ni hittat hit, för vi har nämligen knåpat ihop en liten lista på tio texter som är utmärkta att skriva ned på telegrammet. Självklart kan dessa modifieras och ändras på till ens egna tycke. Var så goda och läs!

1. Tack för att du/ni bjöd in oss till att äta och dricka medan du/ni gifter er. Vi önskar att ni får ett långt, lyckligt och riktigt underbart äktenskap, med alla dessa dalar och toppar och vi hoppas att ni står vid varandras sida i ur och skur. Kom ihåg att ni är menade för varandra och att ni ska hålla kärlekens låga vid liv, oavsett vad som än händer! Tuffa ord kanske men vi tror på er och er kärlek. Ett stor och varmt grattis ifrån oss till er!

2. Hej och stor lycka till, till det vackra och fina paret! Hår så kommer våra råd om hur man vårdar kärleken och ett äktenskap och dessa är följande: Vårda er kärlek gentemot varandra, ära varandra samt detta råd, främst riktat till mannen i hushållet, glöm inte bort att fälla upp ringen samt att skrubba toaletten!

3. Kärlek är allt man behöver här i livet, om man håller fast vid den tillräckligt länge så kommer det mesta att lösa sig. Vi önskar det lyckliga paret all framgång i livet och att ni får ett långt, rikt och givande liv tillsammans! 

4. Vi vill gratulera brudparet samt tacka för att vi får komma på bröllopet och äta av den goda maten samt dricka all den fria spriten! Vi önskar er en livstid av kärlek tillsammans och jag är så glad att ni hittade varandra!

5. En stor skål till eran gemensamma framtid och grattis till ert bröllop. Jag/Vi är så glad för dig och din fru/ man och jag kan inte vänta med att se vad livet har att erbjuda er båda. Grattis till att ni påbörjade ert liv tillsammans. Ni förtjänar all kärlek i världen. Ni två är så perfekta tillsammans. 

6. Jag älskar er båda väldigt mycket och jag är så glad att kunna kalla er båda för vän. Från de besvärliga tonåren ända fram tills nu, har jag känt (brud eller brudgummen namn). Idag är en dag vi har pratat om, om och om igen. Jag älskar det faktum att ni båda är så förälskade i varandra! Grattis på er bröllopsdag och jag hejar på er båda! Idag är den första dagen i resten av ert liv! 

7. Varje kärlekshistoria är annorlunda och er berättelse är helt unik. Jag är så glad att ni träffade varandra, och helt ärligt nu, ni passar perfekt ihop! Grattis och jag hoppas att ni får en helt fantastisk smekmånad! 

8. Må er kärlek till varandra bli djupare och djupare för varje dag som går. Må ni vakna bredvid varandra, redo att börja varje dag utav resten av ert liv. Må ni leva ett liv fullt av lycka, glädje och godhet. Jag önskar er en livstid av dagar lika lyckliga och minnesvärda som den här. Ha ett spektakulärt liv tillsammans och njut av det samt av varandra!

9. Grattis till på er bröllopsdag! Det är så spännande att se er både så glada, ömma, varma och lyckligt kära i varandra! Tack för att ni ger oss resten hopp om framtiden! Jag/vi önskar att ert liv blir lika fantastiskt som ni är! 

10. Checklista för brudparet och bröllopet!

Kärlek? Check! 

Wowfaktorn? Check!

En helt underbar tårta? Check! 

Champagne och goda drinkar? Check! 

Ett underbart brudpar? Check!

Härliga och glada gäster? Check!

Bör ni lämna bröllopet och de belåtna gästerna efteråt och börja ert kärleksfulla liv tillsammans? Check! 

Vi önskar er all lycka, framgång och kärlek i ert liv tillsammans! Ett stort grattis på er!

Related Articles

Lämna ett svar

Check Also

Close
Back to top button
Close