Bröllop

Bröllopstal till dotter

Bröllopstal till dotter gratis.

När ens lilla tjej växer upp och blir till en vacker kvinna, så är detta något som får en förälders hjärta att banka lite extra hårt utav kärlek. Att få se denna vuxna och fina kvinna välja sin livspartner och gifta sig med honom är något som det flesta föräldrar ser så som sitt livs höjdpunkt.

Att då hålla ett tal, direkt ifrån hjärtat till sina lilla tös är något varje stolt moder eller fader bör göra. Här nedan så kommer ett exempel på just ett sådant tal som du kan få inspiration ifrån eller skriva ned och hålla för din älskade dotter och hennes brudgum! 

” Till min kära dotter – Ända sedan jag för första gången höll dig i min famn när du var nyfödd och jag kände din kropps och dess värme och din kärlek gentemot mig, så har jag älskat dig utav hela mitt hjärta. 

Att få se dig i idag, med samma ögon som du hade då som nyfödd liten bebis, fast i en vuxen och självständig kvinnas ansikte, är en av det sakerna i livet som gör mig helt förundrad och hänförd. Jag är så stolt, så lycklig, så till freds och jag känner mig så himla priviligierad över att få ta del av denna dag, min dotter och er stora dag. 

Jag älskar dig så min lilla tjej och jag önskar dig och ditt livs kärlek all framgång tillsammans och att även du min dotter får vara med om detta som jag just nu upplever. 

Att du får ett barn som du älskar över allt annat i världen, får se detta barn växa upp till en vuxen individ och välja sin livs partner. Förhoppningsvis är även jag och mamma/pappa med även då och bevittnar detta! Jag älskar dig och jag hoppas resten av ditt liv blir precis lika underbart som du är! ”

Related Articles

Lämna ett svar

Check Also

Close
Back to top button
Close