Kort

Tre billiga julklappar till din mamma som hon kommer älska

Din mamma förtjänar den allra bästa julklappen. En mamma är för de flesta den allra viktigaste personen i livet. Allt från att du är en liten bebis, till barndomen, i ungdomsåren tills att du själv blir förälder. En mamma finns alltid där. Därför förtjänar hon den bästa julklappen. Vill du dessutom att den ska vara billig? Läs då vidare för 5 tips på billiga julklappar till mamma.

Vi kan alla vara i situationer där vi inte har det så bra ekonomiskt. Kanske vill vi spara till ett hus, en resa eller något annat. Att köpa en julklapp som din mamma blir glad för behöver inte vara dyr. Det finns många billiga julklappar som din mamma kommer älska.

En tillverkad present – uppskattad och billig

Det första tipset är att göra sin egen julklapp är det första tipset på billig julklapp till mamma. Ett bra men ofta underskattat tips. Varför det? Jo för att det är personligt. Det visar att du har brytt dig och lagt ner tid på julklappen. En tillverkad present kan exempelvis vara:

  • Ett vackert foto på er tillsammans i en ram
  • Ett fotoalbum från en resa
  • Något som ditt barn gjort på dagis eller i skolan

En hemlagad middag – en billig och uppskattad julklapp

Tips två – mammor älskar hemlagade middagar. Ofta behöver det inte vara spektakulärt, lyxigt eller dyrt. En helt vanlig middag med en gott smakade flaska vin räcker ofta. Det är sällskapet som är det viktigaste. Att få spendera tid med sin dotter eller son blir hon säkerligen glad över att få i julklapp. Dessutom är det en billig julklapp som din mamma kommer älska.

En present i form av en upplevelse tillsammans

Det tredje tipset är att göra en upplevelse tillsammans. Något som du vet att ni båda tycker om. Då kan du själv njuta av julklappen. Tycker ni båda om att åka längdskidor? En skidtur tillsammans är då perfekt. Tycker ni båda om att gå på museum? Gå tillsammans! Billigt samtidigt som ni underhåller er relation.

En mamma älskar billiga julklappar som är genomtänkta

Det är inte pengar som är det viktigaste för mamma. Det är att få något genomtänkt av sin son eller dotter. Något som visar att du tänkt på din kära mamma. Att få panik eller skuldkänslor för att du köper något billigt finns det därför inget behov av. Det viktigaste är att du köper (eller tillverkar) något – inte vad det är.

Lämna ett svar

Back to top button
Close