Kort

Tackkort begravning

Först och främst, så är vi hjärtligt ledsna för din / er förlust. Om vi ​​kan hjälpa till, på det allra minsta sätt, för att underlätta för dig under denna svåra tid, så känner vi oss hedrade över att få göra detta.

Att förlora en älskad är svårt och ett av livets allra tuffaste skeden. Om du inte är redo att skriva tackkort till dem som var närvarande vid begravningen direkt efteråt, är det inga som helst problem med att skriva dem några veckor efteråt, eller ännu längre. Ta den tid du behöver.

Eller fråga en god vän eller familjemedlemmar om de skulle kunna tänka sig att hjälpa till med att skriva anteckningarna. 

När en förälder har gått bort, kan det vara lämpligt att hans eller hennes barn samlas och skriver ned ett par väl valda ord om förälderns bortgång. Kanske kan även äldre barnbarn hjälpa till med sina egna tankar och ord.

Det kan vara en väldigt tuff uppgift att komma med rätt formuleringar och för stunden passande ord för ett tackkort efter en begravning, särskilt om du / ni fortfarande sörjer och tycker att det är smärtsamt att komma på vad som ska skrivas.

Här nedanför har vi skrivit ihop ett par idéer för tackkort till en begravning och vi hoppas att du eller ni kan finna inspiration och även kanske lite tröst i dessa ord.

Tackkort till begravning text

Jag kan knappt uttrycka hur tacksam jag är för att du närvarade vid (namn) begravning. Det värmde så att du tog dig tiden att vara med mig och min familj i denna sorgens stund. Tack.

Det betydde mycket för mig / oss att du / ni kom till (namn) begravning. Det var en svår dag för oss alla och din närvaro var en stor tröst för mig / oss. Ditt deltagande i begravningsceremonin var till stor hjälp och dina ord var så rörande. 

Det var väldigt trevligt att du tänkte på mig i den här tiden av sorg. Jag uppskattar dina tankar och dina böner. 

Här kommer ett simpelt tack för att visa vår uppskattning för de vackra blommorna du skickade. Vi är tacksamma för din eftertänksamhet och omtanke nu när vi går igenom denna svåra tid. 

Min familj och jag vill tacka för ert stöd och er generösa donation till (namn) fond. Du var en stor vän till henne /honom genom åren och jag vet att hon / han älskade dig väldigt mycket. Återigen tack för allt!

Vi sänder er vår uppriktiga tacksamhet för de blommor ni skickade. Dessa fungerade verkligen så som en särskild påminnelse om din / er vänskap med (namn). 

Tack för det vackra blomsterarrangemang du skickade till min fars / mors begravning. Som du vet var (blommornas namn) hans / hennes favoritblommor och det är underbart att du kom ihåg just detta. Tack för din eftertänksamhet. 

Tack för dina hjärtliga och varma kondoleanser. Dina ord var inte bara en komfort och tröst för oss, utan en källa till styrka för min familj och för mig under denna svåra tid. 

Tack för din eftertänksamhet och för att du hjälpte mig med maten och med gästerna vid minnestunden. Jag är så tacksam för din hjälpande hand under denna för mig svåra tid. Tack åter igen.

Tack för din eftertänksamhet, dina tröstande ord och din medmänsklighet. Din generositet och ditt stöd under denna svåra tid uppskattas mycket. 

Tack så mycket för att du deltog i min (namn) begravning och för det vackra arrangemanget du skickade. Vår familj uppskattar verkligen ditt stöd. 

Tack så mycket för att du kom till och närvarade vid (namn) begravning. Det betydde så mycket för oss att ha nära vänner till vår familj närvarande. Din vänlighet och sympati under denna svåra tid är så uppskattat. 

Tack för att du ställde upp så som kistbärare vid (namns) begravning. Jag är verkligen tacksam för dig och din familj och för er kärlek och ert stöd under denna svåra tid. 

Tack så mycket för att du / ni deltog vid (namns) begravningstjänst. 

Att vara du / ni var hans vän / vänner betydde mycket för honom, vi vet detta för att han talade ofta om er vänskap. 

Familjen skulle vilja ta tillfället i akt för att uttrycka vår uppriktiga uppskattning för den eftertänksamhet som visades oss och all den kärlek och det stöd vi har fått under denna svåra tid av förlust.

Det kommer en tid i livet då dina vänners stöd är extremt nödvändigt. Detta var en av dessa tider och du var där för mig varje sekund av min sorg. Tack min vän.

Vi uppskattar verkligen din vänlighet och din sympati. Dina ord och tankar betyder så mycket för oss. Återigen tack för ditt stöd och er närvaro vid begravningen. 

Mer gratis tackkort till begravning text

Tack för dina snälla och tröstande ord. Ditt kort var mycket uppskattat under en svår tid för vår familj. 

Vi uppskattar verkligen kortet och blommorna som du så omsorgsfullt satte ihop. Tack för att du tänkte på oss. 

Vi är så tacksamma för era vänliga och uppriktiga ord under denna tid av sorg. 

Tack för att du var och fortfarande är en stor källa till stöd för oss. 

Tack för att du har haft oss i dina tankar och i dina böner under denna svåra tid.

Tack för de underbara ord du talade om min pappa vid hans begravning. Jag vet att pappa skulle tyckt om dina ord om han var närvarande. Din vänskap har alltid betytt mycket för honom och du har varit ett utmärkt stöd för honom.

Den bukett blommor vi fick till vår mors begravning var så vacker. Vita liljor var hennes favorit, så vi uppskattar verkligen den tankeväckande gesten. Tusen tack.

Kära(namn), jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan din kärlek och ditt stöd under (namns) begravning. Tack för att du är där på fler sätt än vad jag kunnat räkna med.

Tack för att du hedrade min systers / brors minne genom att leda begravningsceremonin förra månaden. Dina ord och verserna du valde var verkligen tröstande.

Vi uppskattar starkt den generösa donationen som gjordes för att hedra (den avlidnes namn) till X-stiftelsen. Det var en sak som hon / han brydde sig mycket om. Tack så mycket.

Det var så snällt och omtänksamt att du spenderade tiden med (namn) och mig innan han / hon dog. Din närvaro var en stor källa till styrka, tröst och stöd för oss innan bortgången. Din medmänsklighet berörde mig nu så här i efterhand, i stunder av stilla reflektion oerhört djup och jag är tacksam över att du är min vän och mitt stöd. Tusen tack!

Tack för att du delade mig dig utav några riktigt underbara minnen av mamma. Det var en riktigt härlig hyllning och återspeglade verkligen vem hon var som person.

Kära (namn), jag kommer alltid att minnas det snälla och medkännande sättet du tog hand om (avlidnes namn) under hennes / hans allra sista dagar. Tack så mycket för din hjälp och ditt stöd.

Vår familj hade inte klarat av denna svåra tid utan ditt / ert stöd. Tack för att du hjälpte oss med att organisera begravningen, jordfästningen samt minnestunden som verkligen lyckades med att återspeglade vem (den avlidens namn) var.

Det här är en mycket svår tid för oss alla. Vi är ledsna över (namns) bortgång. Din närvaro bidrog till att lätta på vår börda och dina tröstande och varma ord lindrade vår sorg. Tack. 

Jag är så tacksam över att jag fick höra ditt tal om (avlidnes namn) och dina underbara minnen av honom / henne. Detta gav mig stor tröst och komfort, återigen tack.

Vi uppskattar verkligen dina gester av vänlighet och dina hjälpande händer för vår familj under (namn) begravningstjänst. Det var en tröst för oss att veta att dessa ting var i dina trygga händer. Tack. 

Vi blev djupt rörda av det budskap vid begravningen du framförde i (den avlidnes namn). (namn) var en rolig och kärleksfull individ och han / hon kommer att vara mycket saknad av sin familj och alla sina vänner. Tack för att du hedrade honom / henne och fångade stunden med dina hjärtliga ord.  

Vi vill uttrycka vår uppriktiga uppskattning för era ord av tröst under (namn) minnesservice. Vi uppmuntrades och kände oss välsignade över att få veta att han / hon kommer att vara i vår Herres hage nu.  

Vi vill uttrycka vår allra uppriktigaste uppskattning för all din kärlek och stöd under vår tid av förlust. Tack så mycket för de godhetshandlingar som visats för vår familj ifrån din sida. 

Vi skulle vilja tacka för den underbara minnestjänst du utförde för oss. Dina sympatiska ord var mycket lugnande och tröstande samt ingav hopp till alla som var närvarande. Vi uppskattar verkligen allt du bidrog med. Tack.

Du sa att du alltid skulle vara där för vår familj och det var du. Tack för det. Jag älskar dig.

Nu är (namn) borta och jag vill bara att du / ni ska veta att ert stöd och era vackra och tröstande ord var så betydelsefulla för mig. Tack för er närvaro vid begravningen och för er blomma / gåva. 

Vi hoppas att ni funnit något lämpligt i skriften ovan och vi beklagar återigen er sorg och hoppas ni tar er vidare ifrån denna tid i livet. Tack för att ni tog er tiden att läsa! 

Lämna ett svar

Back to top button
Close